martes, 16 de septiembre de 2008

acollida matinal

Resulta ser que varies persones ens han informat de que pels matins, de 08:00 a 09:00 només hi ha una persona disponible a la llar per a donar els esmorzars a l'hora que ocupar-se dels menuts que han d'entrar abans de l'horari habitual.

Avui dues mares han hagut de quedar-se a donar els esmorzars a les seves criatures perque la nòia no donava l'abast!! és una vergonya que un altre cop haguem d'esar en precari... És absurd que es substitueixi a les educadores per monitoratge en aquest servei i per cuater duros ens quedem curts i haguem de fer el ridícul d'aquesta manera...

Si ha de ser malament, millor no fer res!! una monitora és del tot insuficient per a estar amb els menuts a l'hora de donar esmorzars.

Volem que es subsani ja aquest error.. perque és un error... oy?

3 comentarios:

juanot dijo...

Algú sap quines condicions ha possat l'ajuntament?
Potser caldria demanar explicacions a la regidora, encara que segurament deu estar molt atabalada que no pot ni quedarse a les reunions que convoca ...
Vergonya ... es poc!!!
Fa pena!!
Pena que ens tractin la canalla d'aquesta manera. Que passin absolutament dels pares i de les AMPA's.
Crec que caldria aglutinar esforços i transmetre aquest malestar a través de les AMPA's, que per això hi son. Evidentment amb el recolçament ferm de tots els pares i mares.
Aquesta situació ja fa temps que va de mal en pitjor i .. si seguim així ... potser algun dia algunes mares s'hauran de quedar a fer de "cuidadores" perque no n'hi haurà?

Equip dijo...

Per aclarar alguns dubtes que he vist aquí al blog, he cregut oportú registar-me, amb el suport de les educadores, crec convenient, i agrairïa que en primer lloc es consultés a les educadores de la llar, i a mi mateixa, com a directora.

En primer lloc, per aclarir els dubtes sobre l'acollida matinal, el dilluns jo mateixa vaig estar des de les 8:00 fins les 9:00, per veure quin era el funcionament i per conèixer les monitores, hi havia una monitora i el coordinador, Gerard. El dimarts, també hi vaig ser, hi van haver dues monitores fins a les 8:30h, i avui dimecres ja hi han hagut dues monitores fins les 9:00h, ja que vaig parlar amb la Pepa i el Gerard, demanant que hi haguessin dues, i finalment així ha sigut.

En segon lloc, per aclarir el tema de les educadores. La directora jo mateixa, em dic Montse Carrillo, com a tutora de les GIRAFES és la Rosa, com a tutora dels ELEFANTS la Marta, i fins l'octubre la Larraitz com a suport de les dues classes, tot i que també s'ha demanat un altre recolzament. Larraitz serà la tutora de les TORTUGUES, per aclarir dubtes,no ve del moncauet. Vam tenir un suport del moncauet els dies que no hi van ser ni la Montse, ni la Sònia, ni la Cristina, però aquesta noia ja està treballant al seu lloc de treball al moncauet.

Ja han agafat una noia, per quan la Larraitz comenci com a tutora de les TORTUGUES.

Esperem que aquest curs vagi en bon camí, ja que hem agafat aquest nou projecte amb molta ilusió i tenim moltes ganes de fer les coses ben fetes pels nostres infants, ja que és l'objectiu primordial.

Equip

Plataforma Llars Gelida dijo...

Moltes gracies Montse per la teva aportació i benvinguda.

Voldria també afegir quelcom sobre aquest tema de l'acollida matinal, doncs per a nosalres és molt important justificar i contrastar totes les dades, doncs creiem que lo important són els nostres fills i no estem pas ni per a aportar dades imprecisses ni exagerar situacions per a crear alarmisme.

Si s'afirma en aquest post que hi ha una educadora es perque així ens ho han comentat diverses mares i així ho em constatat personalment. Ahir hi havien un parell de mares donant els esmorzars als seus fills i comentant a la nòia de l'acolliment que no podia ser de cap manera que estigués ella sola. Avui tornava a estar aquesta nòia sola, acompayada d'una altra persona que no se'ns ha presentat. Tot s'ha de dir que el caos d'avui no era el de dies anteriors, doncs el volum de nens ha baixat amb els primers encostipats de la temporada.

Si finalment el sistema es reforçarà amb dues monitores en total, si això és el que necessita el volum de nens, ho celebrem, doncs aquest era el nostre propòsit. PErò si aquest reforç només ha de ser per una estona i s'ha de colapsar més tard, no serveix de res... això caldria que ho tinguéssim en compte.

Novament, esperem que aquest sigui un canal per a la comunicació i el diàleg positiu. Estem molt conents de comptar amb les directores i esperem que amb la resta d'educadores de les llars.

Esperem que ant la plataforma, com les AMPAs com les esducadores i equip directiu (i de govern) treballem tots a una i millorem el servei de les llars.

Molts ànims i endavant!!!