lunes, 29 de septiembre de 2008

Formalització cessio gestió del menjador

Tal i com es va anunciar el dia 4 de septembre a la reunió d'inici de curs, el passat dia 22 de septembre va quedar formalitzada la cessió per part de les AMPAs de les llars la gestió dels menjadors.

Us fem arrivar més detalls de les cartes oficials a continuació:





AMPA Llar d’Infants Montcauet
AMPA Llar d’infants
Cérvol Blau

Sra Josefa Huerta,
Regidora d’educació

L’AMPA del Cérvol Blau i el Montcauet deixem la gestió del menjador per manca de temps i personal. El número de nens que utilitzen el servei de menjador ha augmentat fins al punt que no ens permet gestionar-ho.
Aquesta decisió es va fer saber a la reunió general de principi de curs del passat 5 de setembre de 2008 i es va acordar traspassar la gestió a l’ajuntament amb la regidora d’educació Josefa Huerta el dia 9 de setembre de 2008.
El material de menjador propietat de l’AMPA es cedeix d’ús exlusivament a les Llars d’infants El Cérvol Blau i el Montcauet.

Atentament,

La junta de les AMPA



Gelida, 22 de setembre de 2008




A l'atenció de 7 i tria



AMPA Llar d’Infants Montcauet
AMPA Llar d’infants
Cérvol Blau

Ens dirigim a vosaltres per comunicar-vos que la junta de l’AMPA de les llars d’infants El Cérvol Blau i El Montcauet no es farà càrrec de la gestió del menjador durant el curs escolar 2008-09.
El traspàs de la gestió es va acordar amb la Sra. Josefa Huerta, regidora d’educació, el passat dia 9 de setembre de 2008, i per tant els rebuts de menjador no s’hauran de carregar a les AMPA del Cérvol Blau i el Montcauet. En breu l’ajuntament de Gelida es posarà en contacte amb vosaltres.

Atentament,

La junta de les AMPA



Gelida, 22 de setembre de 2008

1 comentario:

juanot dijo...

Bona tarda de nou.
La cosa esta molt aturada, malgrat els "improperis" de l'actual equip de govern.
Ahir vaig tenir la sort (o desgracia) de poder veure el PLE (en diferit) i .. realment fan mes llastima que pena. Ni la sra. regidora ni el mateix alcalde van saber donar cap resposta coherent. En cap moment van saber acceptar que (potser) alguna cosa habien fet malament.
Però es que el mes fort de tot es que en culpen a "tercers": que si els mestres pleguen, que si la directora es una "impresentable" ... Però, això que es??? On s'es vist!!! Puc estar d'acord en algun punt, però .. excusar-se amb els que ja no hi son?? Es de lo mes "barriobajero" que he sentit fins ara (espero).
I, per acabar de "rematar la faena", van i diuen que l'AMPA també en te la culpa!!! OSTRES!!! Aquesta si que es "de pelicula"!!!!
Que l'AMPA els traspasi la gestió del menjador .. es culpa de l'AMPA??? Per favor!!! Que ja molt de temps que s'estava informant!!! Que se li va dir a la Sra.Regidora!! I, crec, que aquesta sap de sobres els motius "reals": desengany, desatenció, "mal rotllo", etc .. que l'AMPA va trobant cada cop que han de parlar amb aquest "govern".
Ja em perdonareu .. però amb una colla d'incompetents com aquests ... o els fotem fora de la poltrona o ... encara els queden 2 anys i pico per "liar-la" encara mes!!!
Això si: hem d'estar contents que tindrem unes escales mecaniques fantastiques!!! Però .. si no les farà servir mes que quatre!! I aquest poques vegades, perque estaran mes parades i "averiades" que en funcionament!!! Que això vol molt manteniment i costa una "pasta"!!! Que es deixin de "pijeries" i que es gastin les peles en coses realment utils!!! Que el mateix es podria fer amb l'ascensor del CAP!!!
I, encara que no es el tema, o si, un altre punt "estrella" del plé va ser la "renuncia" a una subvenció per la nova biblioteca!!! Jo no hi entenc massa, però ... segur que no es podia fer res de res??
Bé, per resumir: a l'actual equip de govern els preocupa mes les "festes" que no pas l'"educació"!!!
Anims a tots i totes les que feu possible que el poble continui en marxa!!