miércoles, 17 de junio de 2009

Ens interessa conèixer el vostre parer!

Divendres passat va finalitzar el procés d'inscripció i per tant s'han tancat definitivament les places per al curs 2009-2010. Arrivats a aquest punt, la llista de nens que no han pogut obtenir plaça ja és definitiva.

Ens consta que molts pares han estat fins l'últim moment pendents de les llistes d'espera i, com ara ja és un fet que no tindran plaça els seus fills, volem contactar amb aquestes persones per tal de conèixer les seves impresions, iniciar accions al respecte si fos necessari i intentar trobar un camí conjunt a aquest problema endèmic que venim patint els últims 6 anys, en els que hem passat de tenir cobertura completa desde les llars a la situació en la que ens trobem ara.

Desde la plataforma, hem iniciat una campanya informativa per tal de poder arrivar a aquests pares. S'han penjat cartells a llocs principals del poble i esperem aviat poder reunir-vos per tal de parlar-ne, posar-vos en antecedents i buscar un camí plegats.

Si és el teu cas o coneixes directament a les persones afectades o que en un futur ho podran estar, posa't en contacte amb llarsgelida@yahoo.es o deixa missatge en aquest blog.

Tots junts podem fer sentir-nos! Tots junts podem fer canviar de parer a l'ajuntament i que prengui constància del problema! Ens consta que existeix un informe de la Generalitat, que el nostre Ajuntament té, en el que ja es preveu aquestes necessitats, per tant, és molt important que a l'ajuntament es canvii de parer i es comenci a pensar que la tercera llar ha de ser una realitat inmediata!

Cal que les veus dels pares afectats arrivi a la regidora d'educació i a l'alcalde.

Estem en contacte! Esperem notícies vostres!