miércoles, 17 de junio de 2009

Ens interessa conèixer el vostre parer!

Divendres passat va finalitzar el procés d'inscripció i per tant s'han tancat definitivament les places per al curs 2009-2010. Arrivats a aquest punt, la llista de nens que no han pogut obtenir plaça ja és definitiva.

Ens consta que molts pares han estat fins l'últim moment pendents de les llistes d'espera i, com ara ja és un fet que no tindran plaça els seus fills, volem contactar amb aquestes persones per tal de conèixer les seves impresions, iniciar accions al respecte si fos necessari i intentar trobar un camí conjunt a aquest problema endèmic que venim patint els últims 6 anys, en els que hem passat de tenir cobertura completa desde les llars a la situació en la que ens trobem ara.

Desde la plataforma, hem iniciat una campanya informativa per tal de poder arrivar a aquests pares. S'han penjat cartells a llocs principals del poble i esperem aviat poder reunir-vos per tal de parlar-ne, posar-vos en antecedents i buscar un camí plegats.

Si és el teu cas o coneixes directament a les persones afectades o que en un futur ho podran estar, posa't en contacte amb llarsgelida@yahoo.es o deixa missatge en aquest blog.

Tots junts podem fer sentir-nos! Tots junts podem fer canviar de parer a l'ajuntament i que prengui constància del problema! Ens consta que existeix un informe de la Generalitat, que el nostre Ajuntament té, en el que ja es preveu aquestes necessitats, per tant, és molt important que a l'ajuntament es canvii de parer i es comenci a pensar que la tercera llar ha de ser una realitat inmediata!

Cal que les veus dels pares afectats arrivi a la regidora d'educació i a l'alcalde.

Estem en contacte! Esperem notícies vostres!

4 comentarios:

Plataforma Llars Gelida dijo...

Com a nota, la nostra principal preocupació és que a l'ajuntament es recuperi la idea descartada de l'any anterior sobre els grups mixtes, els quals ja van ser motiu de queixa i es va aconseguir que la regidora mateix en reconegués la inapropiació dels mateixos pel que comporten.

També volem saber que pasa amb el permís temporal concedit desde l'inspector de zona per tal de poder construir la nova aula de nadons al porxo del Montcauet.

Ens preocupa que aquestes mesures temporals s'allarguin any rere any mentres l'ajuntament no actúa i s'espera que la corva demogràfica els doni la raó, potser d'aquí a dos anys o potser d'aquí a 5...

Creiem que la nova llar ha de continuar el seu camí, allà on l'antrior govern el va deixar: ERC ja havia entregat la petició... perque no s'ha continuat aquest projecte???

Són dubtes que ara per ara causen gran malestar sobretot als pares sense plaça. Això no hauria d'haver passat...

Plataforma Llars Gelida dijo...

Voldríem corretgir una dada esmentada en l'entrada principal.

L'informe de previsió de l'evolució de la població de Gelida al que fem referència no el va el.laborar la Generalitat de Catalunya si no la Diputació de Barcelona.

Disculpeu aquesta imprecisió.

M. Àngels Solé dijo...

Estem a dues setmanes de les vacances de les llars i encara no se sap si s'han quedat definitivament nens fora? O és que al final tots tenen plaça?
Què passa que fa més d'un mes que no informeu de res?
No serà que potser la plataforma està desapareixent perquè sembla que els de l'ajuntament tenien raó?

Plataforma Llars Gelida dijo...

Hola Jo,

Dedsde la plataforma hem esperat un temps prudencial per a saber que podia passar i també hem intentat contactar amb pares que han quedat fora.
La nostra sorpresa es que ens reactivem amb preses davant els últims aconteixements que esperem comentar-vos en breu. Resumidament, dir-vos que la llista de pares sense plaça s'ha reduït, rescatant la ja coneguda mala idea dels grups mixtes.

Us ho comentem.