domingo, 14 de septiembre de 2008

Primer obstàcul sembla que superat

A resum dels comentaris del post anterior, dir-vos que els contratemps succeïts la setmana passada semblen resolts, de la següent manera:

- Elefants: El grup el portarà la Marta (inicialment educadora de les Tortugues), ja que ha portat ella l'adaptació.
- Girafes: L'educadora serà la Rosa (inicialment auxiliar)
- Una noia nova (abans de reforç al Montcauet) es queda d´auxiliar.

Manca a dia d'avui que s'incorpori la Meritxell, en uns 15 dies, com a tutora de les Tortugues.

Pel que han pogut averiguar alguns pares, el millor d'aquests canvis és que cap d'elles estan apuntades a llistes, per lo que a priori es pot pensar que no s'ha de produïr cap baixa inesperada...

Tant de bó sigui així...

5 comentarios:

M. Àngels Solé dijo...

Esteu dient que:

"una nòia nova (abans de reforç al Montcauet) es queda d´auxiliar al Cèrvol Blau"

Això què vol dir? Que el Montcauet es queda sense una auxiliar? Amb quantes auxiliars es queda doncs el Montcauet? Auxiliars i de reforç és el mateix?

Gràcies.

Plataforma Llars Gelida dijo...

doncs a hores d'ara no tenim coneixement exacte sobre aques fet. Si algú del Montcaue ens ho pot aclarir ho agrairíem...

Io dijo...

No creec que sapiguer que no estan a llistes sigui sintoma de res...creec que la inestabilitat es continua per part de les educadores, cosa que continua deixant oberta la porta a que busquen algo mejor...
Si no els poden oferir un sou mes alt, per que no proben a oferi-les estabilitat??

neus dijo...

Hola, sóc la Neus la directora del Montcauet i us haig de dir que no hi ha cap educadora del Montcauet treballant al Cèrvol Blau. Només el dia següent a la dimisió de la directora i dues educadores va anar la MªRosa per parar el cop. Auest any tots les persones contractades són titulades tal com marca la llei i per tant no són auxiliars sino co-educadores.

Plataforma Llars Gelida dijo...

Neus,
Benvinguda al blog. Moltes gràcies per les teves aclaracions. Apreciem molt que desde les llars es paricipi activament en el que considerem un projecte de millora continuada.

Esperem seguir revent bones notícies, aclaracions i el que s'esdevingui per la teva part.

Molta sort i ànims en aques nou projecte que has començat amb els nostres fills. Esperem que aviat podem veure com les dues llars treballen coordinadament i que esteu plens de noves idees i amb moltes gandes de fer moltes coses que ja l'any passat varen quedar oblidades.

Compta amb nosatres, també!