martes, 20 de octubre de 2009

Que ha passat al Montcauet?

Aquest matí la policia no ha deixat entrar els nens a la llar d'infants el Montcauet perque segons sembla ha caigut un sostre a causa de les plujes d'aquesta nit. De moment no se sap gaire cosa més, només que els nens per precaució no poden estar a les aules.

Esperem aviat poder dir quelcom més, però, ens preguntem si això hauria pogut evitar-se, donat que per tots és sabut els problemes de goteres que hi ha a aquest centre i els dubtes d'alguns pares de la conveniència de realitzar les obres del parc infantil del terrat.

10 comentarios:

Neus Colomer dijo...

Hola a tots i totes,
aprofito aquest mitjà de comunicació per informar-vos de què ha passat avui al Montcauet.
Al mati al arribar a la Llar les educadores d'acollida s'han trobat el passadís i han trucat a emergències. S'ha tancat la llar per poder netejar i revisar les causes i la seguretat, cosa que ha fet el tècnic de l'Ajuntament.
Un cop revisat, el tècnic ha donat el seu vis i plau assegurant que no hi ha perill per ningú de la llar.
Per tant, s'ha prés la decisió d'obrir la llar amb normalitat, amb tots els serveis funcionant.
Només queda clausurat el passadís fins que no hagin arrenjat les goteres que hi ha i que són les que han fet malbé les plaques del fals sostre i que, en aquests moments, han tret per preacució.
Les entrades es faran pel pati.
Neus Colomer
Directora

Plataforma Llars Gelida dijo...

Moltes gràcies, Neus per donar detalls sobre el tema. La veritat es que quant ho hem sabut no hem pogut evitar pensaro alló de "i si hagués passat en horari escolar?" Esperem que els técnics siguin molt gelosos amb la reparació i revisió de la resta de sostre.
MEntres tant, potser no seria millor buscar una altra ubicació per als nens del Montcauet? potser a les fonts?

Salutacions

mare preocupada¡¡¡¡¡¡¡¡¡ dijo...

ehhhhhh¡ que passa al cervol blau.

peque no s'eplica res de aquesta llar???????

sabeu que volen fer fora a una educadora¡¡¡¡¡del centre perque????
no se pero en semplaque aquet blog nomes li agradi parlar de montcauet.

M. Àngels Solé dijo...

Doncs si mare preocupada, sempre en contra del Montcauet.
I aixo que l'AMPA del Montcauet desde fa temps no dona cap suport a aquesta suposada Plataforma.
A mes la Plataforma es creu en el dret de donar solucions (com per exemple perque no ubiquem als nens del Montcauet a Les Fonts?) i perque a Les Fonts? Que no sap aquesta Plataforma que els nens es van ubicar provisionalment al Montcau que queda al costat del Montcauet?
Si es vol donar informacio aquesta hauria d'estar contrastada, millor no donarne cap que donarla a mitges.

mare gens preocupada dijo...

hola,

voldria contestar a la "mare preocupada", de fet.. no sé perquè està tant preocupada, si preguntés a les educadores del cérvol o a la directora no ho estaria tant.
els pares i mares del cérvol no volem fer fora a una educadora...sinó volem que es quedi l'educadora que l'estava substituint ja que la noia que substitueiex l'educadora que fa gairé mig any que està de baixa ha fet molt bé la seva feina, i els nens estan més que adaptats a ella. l'educadora que segons aquesta mare preocupada volen fer fora, durant aquest curs només ha aperescut un dia i ha tornat a agafar la baixa, per tant és ovbi que volem que la noia que la substitueix es quedi per que els nostres fills tinguin una bona continuïtat i bon aprenentatge, ja que estem parlant de nens molt petits.

i apunt-ho també a mode de comentari personal que potser en aquest blog només es parla del moncauet perquè els pares del cérvol estem més que contents amb les nostres educadores actuals... i que sincerament a mi tant me fa el que faci i desfaci el moncauet.

M. Àngels Solé dijo...

A la mare gens preocupada: en algun moment s'ha dit que els pares del montcauet estiguem descontents amb les nostres educadores? A mi em sembla que no. Abans de dir una cosa pensa una mica.
I tal com dius, sincerament a mi tant me fa el que faci i desfaci el cervol.

mare gens preocupada dijo...

jo ja vaig dir q era a mode de comentari personal, tampoc no he dit que estigueu descontents.

només que reflexionem entre tots i fem aquest blog per a millorar no per crear com es diu vulgarment cizaña. segur q tant els del moncauet com els del cervol si preguntem ens responen.. i no cal fer demagogia de si no mes es parla duns o dels altres aqui. és més aquest blog com be dieu alguns sembla que només parli del que li convé.

M. Àngels Solé dijo...

Amb aixo si que estic completament d'acord, aquest blog nomes parla del que li conve, perque sera?

gelida dijo...

on es la directora del montcauet que no esta mai al seu lloc de treball?

Neus Colomer dijo...

Gelida quan vulguis pots passar per direcció i t'explicaré on estic