lunes, 7 de julio de 2008

D'on venim.... A on anem

Degut a que les últimes informacions rebudes sobre el tema de la qualitat de les llars infantils a Gelida fa que aquest tema tingui un interès especial i donada la sensibilitat amb la que cal tracar-lo, ens hem decidit traslladar-nos a aquesta nova adreça específicament dedicada a les Llars de Infants del nostre poble, Gelida.

Aquesta redirecció s'ha decidit a fer per les insistents afirmacions sobre la politització o no d'aquest tema i amb ànims de deixar clar que la nostra intenció no va més enllà d'aconseguir un bon servei per als nostres infants hem decidit centrar-nos en un lloc web on tractar aquest tema individualment.

Així doncs, migrarem les úlimes entrades del blog d'on provenim www.gelidencs.blogspot.com a aquest nou espai i esperem construir a partir d'aquí idees i projectes positius, entre tots, a l'hora que donar a conèixer l'estat de la situació pel que fa a les llars on els nostres infants compareixen hores de joc i l'aprenenage d'hàbits.

Esteu tos convidats a fer creixer aquest site, amb esperi positiu.

Ja sabeu tb que podeu fer arrivar comentaris, idees, propostes o noves informacions, a l'adreça de correu elecrònic llarsgelida@yahoo.com

Salutacions i endavan Gelida!

2 comentarios:

marc garriga dijo...

Enhorabona als que realment us preocupeu pels vostres fills i els dels altres!!!!!!!!!
Només animar-vos a seguir endavant!!
Voldria fer alguna pregunta a qui en sàpiga la resposta:
-si la meva filla és de l'Octubre del 2006, fins a quines edats tindrien els seu companys?
-si la meva filla va al Montcauet, la poden passar al Cérvol Blau?
-si hi ha aquesta manca de places, què passarà quan aquests infants comencin P3?
-com es poden fer les obres durant un curs sense que els nens prenguin mal? estarà suficientment protegit?
-què més hi podem fer els pares afectats?
-i els no afectats però preocupats pel futur dels nens gelidencs?

Tots som gelidencs i crec que, polítics o no, tots hauríem de voler el millor pel nostre poble.

A reveure i ànims!!!!

Plataforma Llars Gelida dijo...

Marc,

Des de l'ajuntament ens diuen que la diferència d'edat no serà més de tres mesos i per una altra banda els inspectors demanen que més que per edat s'ha de enir en compte el "grau de maduresa", cosa que no entenem ben bé que significa o com es pot dur a la pràcica tal classificació dels infants, així doncs queda en les mans dels responsables de les llars fer els grups com creguin convenien, tenint en compte que a una llar hi ha els nens de principis d'any i a l'altre el de finals i no se sap com es podrà agrupar per "grau de maduresa" sense traspassar infants d'una llar a una altra o bé quin criteri es seguirá per a fer els grups (poser ens sorprenen i els fan tots mixtes... està per veure)
En quan a la manca de places de p3, aquesta és la sgüent incògnita i molt em temo que els pares i mares que ara estem a les llars serà aquesta la nostra gran lluita: ara per les llars, després per la primària, a coninuació la secundària... perque de previsió, res de res... molt em temo.... an de bo m'equivoqui
Què podem fer? a llarsGelida@yahoo.com estem fent una recollida de idees de tots els pares: des d'escrits a diaris de llarga tirada, a demanar anar a la ragio de Gelida, penjar cartells als comercos... Estem preparant un manifest per a recollir firmes però cal acabar de donar-li la bolta de torca final.
De moment, desde aquesa web volem compartir informació i us mantindrem informats. Només cal que tingueu la voluntat d'anar refrescant aquesta pàgina de tant en tant... Esperem que per a la setmana vinent (si no es possible aquesta) ja us poguem dir quelcom.

Salutacions.

bloggaire